| RE: stránky jsou príma | Autor: | tim | Odpověď komu: | Pavel Pávek | Email: | | Text příspěvku: | Ahoj. Musím plně souhlasit. Tyto stánky nemají vůbec chybu. Nejsi sám,kdo na ně chodí,když se najde nějaká ta příležitost být na internetu. Strašně se mi líbí pohlednice. Na ně bych se mohla dívat pořád. U jakých novin vůbec děláš?
| Datum vložení: | 13.9.2005 16:37 | Odpovědět |
| RE: RE: stránky jsou príma | Autor: | Pavel Pávek | Odpověď komu: | tim | Email: | pavel.pavek@seznam.cz | Text příspěvku: | Ahoj.
Omlouvám se za pozdní odpověď; je to tím, že dlouhodobě a dost vážně marodím. Trochu úplně mi vysadila Jatýrka; dělají si co chtějí. Ale již začínají poslouchat. Dělal jsem okresní zpravodajství z Kutnohorska do MF. ale kvůli neduhu nezbylo, než to na čas přerušit. Jinak jsem na volné noze a píši, kam se dá. Je to dost těžkej chlebíček.
Měj se a určitě dáme někdy řeč. Když ram mi raději napiš přímo na seznam, spíše se k tomu dostanu.
Pavel
| Datum vložení: | 19.9.2005 23:28 | Odpovědět |
| RE: stránky jsou príma | Autor: | Regina | Odpověď komu: | Pavel Pávek | Email: | | Text příspěvku: | vždyť nejsou vůbec aktualizované ...
| Datum vložení: | 16.9.2005 11:52 | Odpovědět |
|